Сексът играе и винаги е играел голяма роля в живота на хората. От една страна той е причината, поради която днес ние сме на този свят, а от друга е едно приятно занимание, което хората са открили преди милиони години, пише Вести бг.

И откакто свят светува и хората правят секс, те са опитвали какви ли не неща в леглото, за да открият най-добрите методи и места за практикуване.

Всъщност в миналото хората са били толкова любопитни и авантюристични в леглото, че биха изненадали дори едни от най-разкрепостените в секса днес.

1. Клеопатра се счита за създателката на вибратора. Смята се, че тя се задоволявала с вибрираща кутия, пълна с разярени пчели.

2. Древните египтяни правели секс с животни, защото ги смятали за богове, приели друг облик.

3. Едни от най-ранните еротични текстове представлявали вулгарни поеми в средновековна Франция, носещи заглавия като „Рицарят, който накара уличниците да говорят“.


4. В средновековието жените, които не били девствени, но искали да заблудят годеника си, че са, прибягвали към екстремни методи. За да създадат илюзията от загубване на девствеността, преди първата брачна нощ те поставяли пиявица във влагалището си.

5. Маите често правели секс на хамак и затова са измислили редица благоприятни за това пози.