Певецът Майк Джонсън от 2-4 Family е един от основните герои в новото видео на песента на Deep Zone – “Лесно се възбуждам”. В лентата екзотичният изпълнител се е превъплътил в ролята на… баничар и е облечен единствено с готварска престилка.
В същото време Майк Джонсън демонстрира умения, които могат да му донесат награда за “най-секси точене на тесто”, видимо вдъхновен от провокативното “възбуждащо” денс звучене на песента. Той е и автор на текста към английската версия на парчето – Let The Music Move Ya, която скоро ще бъде издадена в световен мащаб.
Видеото към “Лесно се възбуждам” е пълно и с други интересни моменти – в голяма част от песента певицата Йоана е “яхнала” огромна триметрова бас колона, манекенка, облечена в национална носия прави съблазнителен стрийптийз, а DJ Dian демонстрира музикалните си умения на уникална грамофон-китара, създадена по поръчка. Всяка секунда от видеоклипа е запазила тона на провокативното, секси и актуално звучене и настроение на самата песен. Режисьор на клипа е Кирил Божилов – Кико, който работи и по видеото на “DJ, Take Me Away”.
Очакаванията на продуцентите са около година след издаването на последното си парче – “DJ, Take Me Away”, Deep Zone да се завърнат в радио и тв-ефира с чисто нов, стопроцентов хит! /БЛИЦ