"Ето това е депутатката от Демократична България, чиято фондация "Майко мила" е крала ток и не е искала да си го плати.

Белобрадова е осъдена за нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа и в случай на пълно неотчитане на потребената електроенергия през присъединението" - това написа в личния си фейсбук профил кандидатът за кмет на София, издигнат от ВМРО, Карлос Контрера.

"Известната още като Летящата козила с нейната фондация се е настанила под наем в общински имот, даден й от кмета на район Лозенец - от нейната партия, и мишкува да не си плаща тока.

Крадейки ток и помещавайки се в общинско помещение, облагодетелствайки се от наема, Белобрадова не спира да ни облъчва с ЛБГТ пропаганда и всякакви либерални брътвежи, продължава да бъде депутат в парламента с над 10 000 лева заплата. Докато прави всичко това не спира да раздава морал и присъди. 

Кой е за срам Белобрадова? Осъденият за кражба има ли право да раздава морал? Осъденият за кражба депутат има ли въобще морал? 

Какъв срам са тия момичета и момчета от Демократична България!

*на снимката: Белобрадова в едно от карловските села след наводненията с абсолютно неуместна усмивка и бъзици", допълни Контрера.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук