Мобио обещава бързи печалби на интернет предприемачите
Компанията Мобио обяви пълно портфолио от интерактивни услуги за SMS микроразплащания, насочени към интернет предприемачи, собственици на уеб сайтове и доставчици на съдържение, съобщава TechNews.bg. Платформата за мобилни услуги на оператора вече е достъпна в четири държави – България, Македония, Германия и Румъния.

Портфолиото на Мобио включва различни разновидности SMS микроразплащания, SMS маркетинг, SMS обслужване, мобилна медия, SMS уеб чат и SMS гласуване. „Само за няколко минути клиентът има възможност да създаде собствена SMS услуга и практически да започне да печели веднага от съдържанието на своя уеб сайт", каза Веселин Кънев, CEO на Мобио.

Компанията обяви и най-бързите срокове за изплащане на печалби. Потребителите могат да получат парите си веднага или в срок от 30 дни след края на месеца. Услугите на Мобио са безплатни, без месечни или начални такси, и са достъпни на www.mobio.bg. Самата конфигурация на продуктите не изисква технически умения, посочиха от компанията.

От услугите на Мобио засега се възползвали предимно сайтове за запознанства, обяви и игри, става ясно от публикувания на сайта на оператора списък с клиенти. /БЛИЦ