Едно от новите нежни остриета на Борисов разтърси нета ВИДЕО

"Вярвам, че заедно сме по-силни от хаоса в настояща България", написа Йоана Рашкова

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ в 26-ти МИР – София област Йоана Рашкова пусна много силно видео, в което агитира всички да гласуват за проекта на Бойко Борисов.



"Вярвам, че заедно сме по-силни от хаоса в настояща България. Вярвам, че ние младите имаме силата да донесем пак стабилността на нашата любима България!", написа над кадрите младата финансистка, която е и председател на младежи ГЕРБ - град Своге.



Видеото беше последвано от хиляди лайкове и десетки коментари.

Рашкова е едно нежните и красиви остриета на ГЕРБ. В последните години тя все по-ярко навлиза в политическия живот и изпъква със знания, авторитет и професионализъм.

В предишната кампания Йоана беше личността, чиято идея бе подкрепена лично от Бойко Борисов. Двамата заедно поставиха къщичка за книги на върха на Вазовата пътека в община Своге.



Йоана е завършила магистър по международни финанси и банково дело. Развива се като финансов координатор в сферата на компютърните технологии. Обещава като народен представител да работи за повече работни места за младите хора и затова България да бъде съвременна европейска дестинация, която предоставя услуги на един клик разстояние.



Припомняме, че по време на предизборната кампания за вота на 11 юли Йоана блесна с пламена реч пред симпатизанти, която не остана незабелязана от бившия вътрешен министър Младен Маринов и той реагира много емоционално.