След тегленето на печелившите числа в 72-ия тираж на БСТ стана ясно, че тото милионерите в България вече са 104-ма. Късметлийският фиш за „Тото 2 – 6 от 49“ е пуснат в един от централните тото пунктове в София.

Интересното е, че освен джакпота от 2 270 566 лева, столичанинът си спечели и още над 13 хиляди лева.

Причината е, че той е използвал една от системите за съкратено записване и така е увеличил богатството си. По този начин щастливата квитанция му донесе общо 2 284 132 лева срещу залог от едва 7 лева. Изчисленията сочат, че инвестицията му се е възвърнала над 326 304 пъти!

Наличната към момента информация за печелившия накара най-любопитните столичани да правят догадки кой е щастливецът. Теориите към този момент са в няколко посоки.

Едните предполагат, че късметлията е дългогодишен жител на столицата. Този сценарий се базира на факта, че в центъра на София обикновено живеят потомствени столичани.

Друга любопитна догадка е, че новият тото милионер не живее в района, а е от по-отдалечените квартали. Това предположение се подхранва от намиращия се в непосредствена близост парк. Според някои, най-новият тото милионер в държавата е бил на разходка и просто е решил да опита късмета си.

Почти всички обаче се обединяват около теорията, че печелившият фиш е пуснат от семеен човек. Тази теория произлиза от факта, че само на няколко метра от късметлийския пункт се намира голяма детска площадка. Според познавачите на района щастливецът е пуснал фиша си, докато е бил с детето си навън.

Засега обаче всичко това са само предположения. Дали някое от тях се доближава до истината, ще разберем съвсем скоро. Със сигурност нямаме търпение да узнаем самоличността на късметлията, който ще се окичи с титлата 104-и тото милионер на България.

Той има на разположение точно 45 дни, за да заяви своята печалба. Ако се позовем на действията на 103-ия тото милионер, който също е от София, страхотната сума от 2 284 132 лева се очаква да бъде потърсена в рамките на 10-ина дни.

От тотализатора напомнят, че още в четвъртък може да имаме 105-и тото милионер. Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ бе рестартиран и зареден с нови 2 000 000 лева, които за четвъртък се очакват да достигнат сумата от 2 150 000 лева.