Когато срещнете мъж, който ви харесва, в началото винаги си мислите: „той е прекрасен, толкова добре ще си паснем, може връзката ни да продължи с години“, но изведнъж нещо се променя.
Понякога е очевидно, че човекът до вас не е подходящ и тогава знаете, че трябва да бягате надалеч. Но има и по-коварни мъже, които дори и да не са добри партньори, успяват умело да го прикрият. За щастие винаги има малки, но забележими, доказателства, че човекът на среща не е точният. Ето ги и тях - 14 признака, които да ви подскажат, че настоящият ви партньор най-вероятно не е точният за сериозни отношения.

1.Има много неуспешни връзки

Да, не бива да съдим хората, заради миналото им, но ако приятелят ви има слава на сърцеразбивач, трябва да се замислиш сериозно. Понякога връзките просто не се получават и това е разбираемо, но ако е бил с 6 момичета през последните 4 месеца, значи е време червената лампичка в главата ви да светне.

2.Той е патологичен лъжец

Ако половинката ви е патологичен лъжец и ви лъже за всякакви дребни неща, го отучете от този навик. Не успявате? Тогава не чакайте да ви излъже за нещо голямо. Спести си разочарованията, оставете го и продължавайте напред.

3.Не отделя време за вас

Може би минават няколко часа, преди да ви отговори на съобщенията? А виждате ли се често или избягва да бъде дълго време с вас? Сигурно и никога не си вдига телефона, защото е много зает? Никоя жена не заслужава подобно отношение. Трябва ви мъж, който ще направи всичко, за да ви обърне нужното внимание. Той е твърде зает? Следващият!

4.Той е заядлив

На всекиго може да се случи да не е съгласен с нещо от време на време, но ако приятелят ви си намира причини да спори с вас по няколко пъти на ден, това вече е проблем. Агресивните хора, които не могат да сдържат арогантността си, не са добри партньори. Ако половинката ви често се кара с вас и ви обвинява за всичко, определено сте с неподходящия човек. Просто го оставете да намери сродната си душа. И вие вашата.

5.Много е ревнив

Да, много е сладко, когато мъжът до вас ви ревнува, но прави разлика между властен мъж и този, който се побърква, когато някой друг те прегърне. Ако ви задушава с ревността и съмненията си във вас, имате нужда от почивка. Този проблем ще се задълбочава с времето и няма да доведе до нищо добро.

6.Отказва да прави компромиси

Здравата връзка винаги е съпроводена с компромиси. Затова когато виждате, че той не е готов на никакви компромиси, идва време просто да се откажете. Няма да спечелите в тази битка. Потърсете човек, който също е склонен да прави компромиси, защото ви уважава и обича.

7.Потаен е

Такива мъже обикновено крият телефона си, когато приятелката им е наоколо и никога не казват с кого говорят. Закъсняват след работа, но не казват защо и ви се струва странно, че е на бар „по мъжки“, при положение, че всичките му приятели са си вкъщи. Кой би искал връзка с такъв човек? Тази потайност може да бъде обяснена само по един начин: той прави нещо, което не би ви харесало. Не, не си внушавате, той не е за вас, трябва ви честен и открит човек.

8.Опитва се постоянно да получава секс от теб

Излезли сте на кино или на театър, и той не спира да ви отправя сексуални намеци? Току-що сте приключили с вечерята в ресторанта и веднага след това той иска да си тръгнете заедно? Сигурно и всичките ви съобщения са със сексуален подтекст... Ако той не може да проведе един нормален разговор и не сваля ръцете си от вас, дори за 5 минути, значи просто ви използва. Прегръдките и демонстрирането на нежност е едно, но да ви скача като гладно куче постоянно, е съвсем различно.

9.Приятелите и семейството ви не го харесват

Може и да не искаме да го признаем, но знаем, че в почти винаги семейството и приятелите ни са прави за човека, с когото се срещаме. Ако най-близките ви хора не харесват приятеля ви, послушайте ги, със сигурност имат основателна причина. Освен това, ако забележите непукизъм в него, относно семейството и приятелите ви, също не е добър знак.

10.Затворен е

Има хора, които са по-вглъбени в себе си от други, и отнема повече време, за да ги опознаеш, но ако усетите, че вашият човек е студен и затворен към вас, и не желае да показва емоциите си, това е голям проблем. За да ви държи настрана от живота си, със сигурност крие нещо от вас. Той никога няма да ви допусне до себе си и няма да го опознаете като човек. Не си заслужава да посветите толкова много време за отношенията си с мъж, който не ви иска в живота си.

11.Виждате се само вечерно време

Замислете се: виждали ли сте се някога през деня? Може да ви се струва незначително, но нека погледнем истината в очите. Когато мъж иска да вижда една жена само през нощта, той просто я използва. Другата причина е, че иска да я скрие от приятелката си. Нелепо е, но факт. Ако гаджето ви иска да сте заедно само през нощта, тогава имате сериозен проблем.

12.Не ви уважава

В основата на всяка връзка стои взаимното уважение. Ако мъжът ви не ви уважава, със сигурност няма да сте щастлива, но и не се опитвайте да го променяте. Оставете го и потърсете любовта другаде.

13.Сменя си често настроенията

Днес е очарователен. Обсипва ви с любов и внимание, всичко е перфектно. Казва ви колко ви обича и как няма търпение да ви види. На следващия ден е мрачен, като гръмоносен облак. Изведнъж всичко го дразни и не му се разговаря вас. Казва, че е много уморен и отменя общите ви планове. Какво ли ще се случи утре? Може би слънцето отново ще изгрее в душата му, може би ще е още по-мрачен...Не! Този човек не заслужава вниманието ви, той има проблем и вината не е във вас.

14.Той е приятел с бившите си

В много редки случаи, да останеш в приятелски отношения с бившото си гадже, е добра идея. Няма значение колко дълго е продължила връзката ви и защо сте се разделили, между вас все още има емоция. Така че ако той е приятел с всичките си предишни изгори и не го намира за нередно, мястото ви не е там 

Източник: Woman.bg