20-годишен младеж от пазарджишкото село Сарая е изчезнало преди дни в София. Приятели на Николай Митов, който е студент втора година в Софийския университет "Св. Кл. Охридски", го издирват в мрежата. 

Те са много притеснени и очакват да чуят добри новини. Снимката на младежа се споделя в различни профили в социалната мрежа с надеждата, че някой може да има някаква информация за него. 

Николай Валентинов Митов е видян за последно на 23 януари от неговия съквартирант в Студентски град. Телефонът му е бил засечен в кв. "Видните", Казичене, но вече е изключен и никой няма връзка с него. Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго тъмно яке.Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изчезването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, но до момента няма информация за него.

Николай Митов е бивш възпитаник на Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик, а негови бивши съученици и учители силно са притеснени за него.Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото управление на полицията.