Най - колоритната двойка в конкурса "Моята ТВ сватба" се оказаха Царина от Плевен и Венелин от Асеновград. Двамата се запознали по интернет преди две години, когато той бил на 16. В момента тя е на 30 години, а той на 18 и казва, че така се чувства много по-голям.
Двамата се срещнали чак след 1 година от запознанството им, а Царина , освен, че го взела от къщи, и изпипала всичко документално понеже се опасявала какво ще кажат хората в родния и град. Царина отишла при майка му с адвокат и си тръгнала с документи, че тя ще отговаря за него до 18-ата му година. „Не исках да лежа в сливенския затвор”, признава плевенчанката.
Сега двамата живеят в Плевен, а Венелин учи във вечерна гимназия и работи във фризьорския салон на Царина. Двамата са убедени, че с участието си в шоуто салонът им за красота ще се превърне в най - посещаваният в града на Панорамата.
Снощи Дългия даде и първата задача на 12 -те двойки. В четвъртък и петък мъжете ще трябва да предложат на своите любими да се оженят за тях по възможно най-атрактивния начин. За целта Слави им подари 12 пръстена, които ще останат за кандидат - булките. /БЛИЦ