51-годишен мъж е бил убит в Бургас след пиянско сбиване пред заведение, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Извършителят е задържан.
На 27.04.т.г. около 22.20 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за намушкан мъж, лежащ пред вх. 1 на бл. 33 в к-с «Изгрев». На място своевременно са изпратени два полицейски автопатрула и екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който установява смъртта, настъпила в следствие прободна рана в сърдечната област. 
Трупът е на 51- годишния С.С. от Карнобат. В резултат на бързите издирвателни мероприятия, предприети от служители на Пето Районно управление на МВР – Бургас е задържан извършителят на деянието – това е 61 годишния Щ.Д. от Бургас. Установено е, че С.С. и Щ.Д. са посетили увеселително заведение, намиращо се в близост до бл. 33 в к-с «Изгрев», където са употребили алкохол. След излизането си навън са се спречкали по битови причини, като пререканието им е прерастнало в сбиване. В резултат на това Щ.Д. е нанесъл прободна рана на С.С. в областта на гърдите, като след деянието се е опитал да избяга от местопроизшествието с помощта на лекия си автомобил «Ланча». Щ.Д. е задържан в Пето Районно управление на МВР - Бургас с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. /БЛИЦ