Разкритията за поръчковите им безобразия са докарали до истерия "Агнешките главички" и обслужващите ги медии. В една от тях, която се ръководи от личната глашатайка на Иван Костов - Стоянка Георгиева, са озверели до краен предел.
 Лицето на грантовата медия Полина Паунова е отправила следния призив:

"Мили дядо Коледа, можеш ли вместо да ми носиш подаръци тая година, да ти дам един списък? Така и така влизаш в хорските къщи незабелязан, какво пречи да гръмнеш няколко души?"

За подобно послание е необходима незабавната намеса на психиатър!

Нищо чудно пионките на олигархията да грабнат по един нож и да влетят в домовете на неудобните им, ако дядо Коледа не изпълни желанието на Паунова.

Интересно дали момичето на Стоянка Георгиева е адресирало писмото си до добрия старец от Лапландия или до крадливия старец от "Драгалевци", който е неин духовен водач.

Далеч по-добре ще е старецът от "Драгалевци" да развърже чувала с пачките от приватизацията и да подслади верните си джуджета! Защото за тях християнските празници са небивалици, а семейните ценности - досадна отживелица.

Старецът от "Драгалевци" ги е възпитал също като него да се прекланят само пред финикийските знаци. И е добре да им отпусна малко от тях, за да не направят някоя беля!