Тази събота Александра Сърчаджиева ще разкаже как се променя животът й след смъртта на майка й - актрисата Пепа Николова, и за първи път любимият й - Иван Ласкин, ще разкрие чувствата си към нея публично. Изповедите са в поредния брой на предаването "Търси се..." по Би Ти Ви.
Ласкин ще разсъждава пред зрителите как го е променила връзката му с актрисата и какво най-много харесва в нея. Александра ще разкрие от колко време двамата живеят заедно и ще опише какъв е съвместният им живот.
Водещите ще срещнат Алекс и с другата й голяма любов - Руслан Мъйнов, с когото са били заедно пет години. Той ще разкрие в какво са се състезавали, когато са живеели заедно и какви са отношенията им в момента.
Алекс ще признае, че никога няма да преживее загубата на най-близкия си човек и ще разкаже за последните мигове с майка си. Тя ще сподели последните думи, с които двете са се разделили. В предаването са включени и уникални кадри с Пепа Николова, които самата Александра ще види за първи път.
За Александъра Сърчаджиева ще говори любимият й преподавател от НАТФИЗ – проф. Здравко Митков, чийто клас е завършила. Той ще разкрие колко откровена и безпардонна е Алекс в живота и какъв е единственият й недостатък на сцената.
Акрисата Виолета Марковска ще разкаже за приятелството им и ще обвини Алекс заради единствения й порок – пушенето.
Друга изненада е един от любимите колеги на Алекс – актьорът Ненчо Илчев. Двамата ще разкажат за безсънните нощи по купони и за удоволствието да си партнират на театралната сцена. /БЛИЦ