Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния понеделник. Според нея Телците ще се наложи да променят плановете си за деня, а Рибите ще отдадат на сексуални удоволствия

Ето какво още предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Денят е добър за творческа дейност, но само ако е ваша професия, а не хоби, защото рискувате да си навлечете неочакваности. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, заради доверчивост. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но не бива да се притеснявате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя ви. Работата ви спори, независимо от напрежението. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

БЛИЗНАЦИ

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности и заради липса на преценка. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много, ако сте на работа и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да ви изненадат не само с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ЛЪВ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с делови партньори, които цените, но не съжалявайте. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. Съветът ми е да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени, особено ако сте в едно жилище и с възрастни родители. Ако овладеете емоциите си и си наложите спокойствие няма да се лишите от сексуални наслади.

ДЕВА

Искате да отложите служебните си задачи, за да пътувате, но рискувате да пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи и да съжалявате, защото решенията са взети без вашето съгласие. Не е изключено да ви направят предложение за доходоносна инвестиция. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му.

ВЕЗНИ

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес взимате участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас, защото тяхната критика е полезна, за да не ви критикуват извън дома. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил живота ви, ако те бяха реалност. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

КОЗИРОГ

Срещите с деловите ви партньори са полезни, а този ден  ви радва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е по-добре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ви притесняват, но и нямате полза от тях. Не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви.

ВОДОЛЕЙ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение, дори и ако сте добротворци. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви  успех и признание, въпреки трудностите на работното място. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

РИБИ

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.

 

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук