Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея почивката ще е задължителна за Везните, а преумората ще бъде в повечко за Скорпионите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии за днес:

ОВЕН 
Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на емоцията и със сигурност няма да са правилни. Завършете стари задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

ТЕЛЕЦ
Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате уморени. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете вече започнатите. Заредете се с оптимизъм, дори и ако вашите колеги се опитват да ви налагат мнението си.

С доброто си настроение ще преодолявате с лекота трудностите през целия ден. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

Финансови проблеми ще мъчат 4 зодии през 2022 г.

БЛИЗНАЦИ
Няма да ви е лесно да се примирите и да простите предателството на ваш колега, който се опитва да провали важна среща, без да се съобрази, че вреди и на себе си. Въпреки възможния неуспех скоро съдбата ще ви поднесе неочакван положителен обрат. Анализирайте грешките и поведението си.

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

РАК
Постарайте се да не прекалявате с активността си на вашето работно място. Бъдете умерени и забравете начинанията. Не се отклонявайте от вашата главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте.

Примирете се и не критикувайте колегите си, защото това не е ваше задължения. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

Павел Глоба вещае кошмарен януари за куп зодии

ЛЪВ
Бъдете предпазливи при среща с ваши приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши колеги или делови партньори, пристигнали без да ви уведомят предварително, защото обратите може да са неочаквани и във ваша вреда. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало заради обзелата ви нервност, работата ви спори.

Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

ДЕВА
Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си с вашите колеги и приятели. Не позволявайте да ви мамят и използват. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си неочаквано за всички и с гаранция за провал за вас.

Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за възникналите спорове, довели до разправии, ви вреди. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ
Почивката ви и при възможност през деня с по-малко натоварване на работното място, а и вечерта е задължителна и ви действа като лекарство. Ако се налага да работите натоварващо сутринта, отхвърлете задачите си и следобед се приберете у дома. Напрежението ви вреди.

Лекомислена самоувереност и неправилната преценка на силите ви е във ваша вреда. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

СКОРПИОН 
Изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа в този ден, вашата ви е достатъчна, преумората ви е много, затова вечерта си дайте заслужена почивка. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори. Не проявявайте капризи у дома и проявете разбиране към молбите на вашите близки.

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ
Разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят важна информация, привидно  за да избегнете неприятностите, които ще се задълбочат. Запознанствата ви носят положителни емоции и приятни разговори, но не бива да сте прекалено доверчиви.

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ
Ако имате възможност да си вземете ден почивка, при положение, че сте дежурни, но всъщност и днешния ден е неработен, пътувайте и се отдайте на положителни емоции, дори и при неотложна делова среща. На работното място не са изключени поредните проблеми, заради  разсеяност и прибързаност, само защото искате да отхвърлите задачите си до обед.

Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

Сватба чака 5 зодии през 2022 година

ВОДОЛЕЙ
Наложете си спокойствие и не забравяйте, че е по-добре за вас да сте умерени във всичко.  Импулсивните действия са във ваша вреда. Прикривайте от колегите си вашите стремежи, за да не ги ядосате. Не превръщайте с необмислени действия своите съюзници във врагове.

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

РИБИ
Разчитайте на интуицията си, ако се налага за известно време да сте извън работното си място на делова среща, въпреки че днес денят е също почивен. Емоцията може да ви попречи да вземете правилно решение. Имате възможност да обърнете внимание на предложенията на вашите колеги, които пренебрегвахте заради служебните си задължения.

Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

Източник: Труд