Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния първи декември. Според нея нови делови партньори ще мамят Лъвовете, а Девите си печелят неприятели на работното място.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави.

Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете, ако имате настроение не пропускайте интимните мигове.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно, да сте дейни поне до обед. Заемете с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ви изненадват с допълнителни задължения, които скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте, защото следобед ще си почивате в приятна компания.

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели. 

Тези 3 зодии лъжат на поразия! Внимавайте с тях

БЛИЗНАЦИ

Овладейте вашето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Денят ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви.

Възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, дори и ако заради годините им са заядливи и несговорчиви. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

РАК

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си днес, но сте в състояние да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите с всичко планирано заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите.

Докажете, че сте готови на примирие с половинката си и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, които не изискват много време, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади. 

ЛЪВ

Не проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви, подиграват ви се на наивността и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас.

За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

Луд късмет и много пари за 3 зодии през декември

ДЕВА

Тези от вас, които са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас.

Не се изненадвайте, ако при промяна във вас самите отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, но от друга страна ви уважават и ценят. 

ВЕЗНИ

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, защото избора им може да се окаже погрешен, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни. В личният живот постигате спокойствие.

Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

СКОРПИОН

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие.

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

Топ 3 на най-големите прахосници в зодиака

СТРЕЛЕЦ

Вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение.

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

КОЗИРОГ

Мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, а днес ще я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които искате да подпишете след две седмици, защото те са гаранция за бъдещата ви финансова стабилност.

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които неочаквано са излезли на бял свят. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

ВОДОЛЕЙ

Във ваши ръце е възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви.

Не бързайте да им се доверявате. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с исканията на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от тяхната подкрепа и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ 

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца.

Споделете с близките деня си, а вечерта бъдете заедно в дома си, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук