Един от най- обсъжданите и мразени от съплеменниците си играч Али Алиев купонясвал през уикенда в Хасково. Бургазлията бил уважен на купона само от единствения напуснал доброволно участник в „Сървайвър 3” Иван Димитров, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в града.
Модел номер едно на България за 2006 г. и сервитьорът от Гърция не спрели да се забавляват цяла вечер. Компания им правили видни манекенки от Хасково. Повод за гостуването на бургазлията в южния град станал модно ревю на бельо. След това обаче с пълна сила се заформил купон, който продължил в нощните клубове. Али и компанията му са се забавлявали “на макс” и дори си дали дума скоро отново да се съберат и да повторят среднощното джамбуре.
Най- забавното през времето на гостуване за Али се оказала храната. Поради големия глад, който бургазлията изпита в риалити играта, днес е благодарен за всяка една хапка, която може да сложи в устата си. Самият манекен се чувства много силно променен от условията, в които попадна на острова. Откровено признава, че вече гледа по съвсем различен начин на събитията от живота./БЛИЦ