Андреа затвърди позицията си като най-популярната българска певица в Румъния. Клубната версия на последния и проект с Кости „Избирам теб” е тотален хит в северната ни съседка. Тоталния хит „Избирам теб” е причината Андреа и Кости да бъдат поканени за участие и в „Dancing Stars”. Блондинката вече е в Румъния, където и предстои една тежка седмица с много тренировки и репетиции, задължителни за шоуто, съобщава Svetsko.com.
Самата певица признава, че при последното си пътуване до Румъния се е почувствала като истинска звезда. Поводът за него бе гостуването и в „Music Idol”. Андреа е първата българска певица, която е канена да участва в най-престижното музикално риалити в Румъния. 
Андреа е поканена да участва в риалити шоуто навръх Великден на 19 април. Предаването „Dancing stars” е една от най-гледаните телевизионни продукции в страната и самите зрители са изявили желание да видят на танцувалния подиум българската блондинка.

По информация на Андреа и Кости са подготвили и нов музикален проект, който е тяхната специална лятна изненада за феновете им. А вече се водят усилени преговори Кости да бъде една от големите звезди на турнето на „Планета Пайнер”. /БЛИЦ