Най-малкият участник в "Биг Брадър" 4 Ангелина въпреки лукса в новия дом реши, че ще напусне предаването по собствено желание. След като Нели не беше допусната до къщата, поради здравословни причини, а Даниел и Данаил бяха безкомпромисно изгонени след боя между тях, снощи младата пловдивчанка беше първата, която сама реши завинаги да напусне шоуто.
Като причини за своето излизане момичето изтъква разделението на два лагера и това, че тя не е могла да се интегрира в нито един от тях, чувствала се е изолирана и й е било тъжно за родители, приятели те и съучениците те й.
Вчера съквартирантите се радваха като малки деца, когато попаднаха в най-хубавата къща на "Биг Брадър" досега. Вече не само си имат легла, но те са като за кралски особи. Жените бяха най-щастливи, запознавайки се с обстановката, когато стигнаха до банята и най-вече, душовете: „ Виж, виж душовете!”, крещеше Иванина, а другите скачаха около нея, като не виждали хлапета.
Другият повод за вълнения беше разпределянето по легла. Коцето, който цяла вечер се чувстваше като домакин и посрещаше бъдещите си съквартиранти, за малко да се уреди най-добре. Имаше преговори за това кой как ще спи и точно когато на него му се усмихна съдбата и изглеждаше, че той ще дели постеля с красавиците Наталия и Вили, Big Brother го извика в изповедалнята и му наложи наказание. Да напусне супер луксозната къща и се засели в порутения самолет.
Тази вечер ще видим реакциите на всички новодомци, както и какво е наказанието на Константин за неизпълената мисия. Кои съквартиранти останаха извън лукса на къщата и как се чувстват те изоставени, също ще стане ясно в епизода тази вечер. /БЛИЦ