Ледената кралица Асдис Ран се завърна в България. Въпреки информацията, че тя ще напусне страната ни завинаги, ситуацията днес е по-различна. Наскоро блондинката даде обширно телевизионно интервю, в което отново отрече да си тръгва от България. По информация на svetsko.com Асдис все пак е пътувала до Исландия,но от няколко дни си е в България.
Красавицата обитава апартамент в луксозен комплекс в кв.”Борово”, но в него на този етап е сама. По всяка вероятност съпругът и футболиста от ЦСКА Гардар Гунлаугсон не е с нея в България.
Публично достояние е факта, че той не играе и не тренира с армейците, откакто Любо Пенев е техен треньор. Като професионален футболист Гардар отказва да рита с дублиращия отбор на червените, а от своя страна те все още не успяват да го продадат навън.

По неофициална информация договорът на Гунлаугсон му гарантира ежемесечна заплата в размер на 20 000 евро, без значение дали играе за отбора или не . Това бе и причината усилено да се заговори, че скоро семейството ще напусне България. Сега обаче Асдис се е върнала сама и по всяка вероятност причината е само една - Блондинката има сериозни планове за бизнес проекти у нас. /БЛИЦ