Новата сграда на автоцентър „Овердрайв”, съвместният проект на „Ренесанс” АД, дъщерно дружество на „Овергаз”, с архитект Раймондо Флакомио, е номинирана за престижната награда „Сграда на годината 2008”, в раздел „Търговски сгради”.
Дали „Овердрайв” е преборил силната конкуренция, ще стане известно на официалната церемония на Съюза на архитектите на 15 декември 2008 година в Народния театър „Иван Вазов” в столицата.
Архитектурната концепция на центъра на първия километър на магистрала "Тракия" - на "Цариградско шосе” 272, е изградена според дизайна на модерния автомобил. Погледната отдалече, фасадата на сградата напомня детайли на автомобил, във вътрешния интериор са вградени редица строителни елементи, наподобяващи автомобилни части, а цветът е графитно черно и червено – характерните цветове на автомобилните спортове.

Първата копка на „Овердрайв” беше на 16 април 2007-ма година, а 19 месеца по-късно, на 20 ноември 2008-ма, сградата беше завършена. Днес Автоцентърът се простира на терен от 5000 квадратни метра, като разгърнатата му застроена площ е 4200 квадратни метра. „Овердрайв” разполага със собствен енергиен център, който е захранван от природен газ. /БЛИЦ