Странен уред изненада госта в предстоящото неделно шоу на Азис - холивудската звезда Красимир Аврамов, по-известен като Човека глас. Водещият предложи на Краси да измери с него силата на гласа. Оказа се, че трелите на гърлото на нашенеца са с мощност по-голяма от самолетите "Еър Бъс" - 118:104, в полза на Краси.
По време на експеримента в студиото бе и бившата популярна водеща кака Лили- Лили Вучкова, която пък се оказа нещо като "кръстница" на певеца - именно в нейно предаване през 90-те Аврамов бил наречен Човека глас - прозвище, което той има и в Америка, където живее от 10 години.
Красимир Аврамов стана суперстар на Ел Ей на музикалните награди за 2005 г. В студиото на Азис бяха показани снимки на певеца със световни знаменитости като Куинси Джоунс, Лиза-Мари Пресли, Дзукеро и др., но по-любопитно за самия Азис беше какво е да си приятел на Брат Пит.

Краси прие тона на шоуто - според него разправиите между американския секс-идол и Анджелина Джоли били...заради Азис. Това вдигна градуса на настроението в студиото. /БЛИЦ