Сръбската фолкпевица Марта Савич, съпруга на Миле Китич, беше наскоро в България, където засне клипа за песента “Пътят до стаята”.
Освен Марта Савич главни роли в клипа имат Миша, известен бизнесмен и милионер от София и манекенката Маги, Мис България 2003, пише сръбският вестник “Вечерне новости”.
Спотът е дело на българския уважаван режисьор Людмил Иларионов Люси. За снимките беше нает цял хотелски комплекс, включително и президентският апартамент.
Истинска изненада беше появата на Азис, най-известния български певец, който дойде на снимките на клипа заедно със съпруга си, пише вестникът.
Той развесели целия екип и особено Марта и им предаде позитивна енергия. Интересното е, че именно той беше личният хореограф на Марта. Българският й колега й се похвали, че е отслабнал с 12 кг, а Марта разкри, че е свалила седем килограма.
“И двамата констатирахме, че тригодишната пауза ни дойде добре”, каза Марта пред вестника. “Заредихме батериите и сме готови да завоюваме Европа. Това, за което се договорихме преди три години – да представляваме Германия на Евровизия, сега се конкретизира. Подробностите ще станат известни след няколко месеца. Това не би трябвало да учудва никого, защото и двамата имаме германски паспорти”, каза Марта, цитирана от “Вечерне новости”. /БЛИЦ