Майстор-готвачът Иван Богданов, собственик на прочутия димитровградски ресторант „Тракия” проведе благотворителна акция, посветена на празника на рибарите Никулден.
От четири вида риба: сом, щука, амур и шаран, няколко вида зеленчуци и подправки, майсторът свари чорба от която да си оближеш пръстите. <br /> <br /> Над 400 порции чорба с по едно бухнало хлебче бяха раздадени само за няколко часа. Лично Иван Богданов разливаше чорбата с парченце лимон. 12-те негови помощници, които бяха ангажирани с варенето на чорбата му помагаха при разливането на вкусотията. <br /> <br /> На дългата опашка докато свърши ястието се редиха предимно възрастни хора. Но не липсваха и младите, които решиха да опитат деликатесната чорба на прочутия димитровградски готвач.<br /> <br /> <br /> <strong>Тодорка Николова, БЛИЦ </strong><br /> <br />