В деня на влюбените 14 февруари социалният ъндърграунд представя един мъж – Михаил от Белене, който гледа три деца, от които само едно от тях е негово. Същият мъж е отгледал от четиригодишна майката на тези деца - една жена на име Юлия, която преди да роди дете на Мишо, първо му е казвала "татко". Това ще бъде излъчено утре в "Отечествен фронт" по Нова телевизия, съобщават от телевизията.
"В град Белене живее един приятел на Уди Алън." – разказва Мартин Карбовски. – "Той живял с майката на своята любима петнадесет години, после залюбил доведената си дъщеря. Тя пък вече имала две деца, които не били негови. Той й направил трето, което не могъл да запише на свое име."
Това е историята на Мишо, който живее с майката на Юлия. След това започва да живее и да обича самата Юлия. Междувременно Юлия вече има дете от друг мъж. После още едно дете от друг мъж. Добрият Михаил прибира Юлия с двамата й сина, за да й помага като на дъщеря. Един ден обаче се напили, правили секс и Юлия забременяла.
Така Михаил и Юлия днес имат свое дете, наречено Сашка. Днес Михаил гледа сам трите деца, а Юлия я няма. Михаил се е превърнал в една отчаяна съпруга, която сама гледа деца, работи, кара ги с колело на училище. "Татко, който се прави на мама, защото мама е проститутка в Германия - такива истории днес в тази страна има на килограм!" – коментира Карбовски. – "Хората са прости и губят представа какво им се случва.
Лошото е, че понеже любовта е навсякъде, най-често им се случват деца. Деца, които после някой трябва да гледа. Можете да съчувствате на този баща, превърнал се в отчаяна съпруга и гледащ сам децата на жена си, която е избягала да живее някъде по-удобно!... Какво им става на жените?! Днешните майки нещо са се повредили – правят секс, имат деца, после пак правят секс и пак имат деца, но на друго място. Първо са с един отчаян мъж, после са с друг – още по-отчаян мъж, после - с трети. Жените са се повредили! Щом баща гледа чужди деца – значи жените са дали дефект. Казвам ви го на 14 февруари, защото сега ще ме разберете най-добре!"
Може ли един мъж да стане майка на три деца? Да не би да прави това заради мизерните детски, които са общо на стойност около 300 лева? Или просто Михаил е някакъв смотаняк, който си носи кръста, когато може да го хвърли в Дунава и да остави децата да се давят в дълбокото на живота?! "Това е бащата - отчаяна съпруга!" – коментира Карбовски. – "Как да ви обясня тази история?! Просто един мъж обича тези деца и ги гледа, макар да знае, че един ден майката ще дойде и ще си ги вземе. От друга страна жената обаче май не иска да дойде и да си ги вземе, защото тогава ще трябва да ги гледа.
Най-страшното нещо по тези земи са децата, които някой иска, а друг го заплашва, че ще му ги отнеме, макар че не му се гледат... Любовта уж е навсякъде, но никой не ни обича! Ние по такива празници приемаме, че любовта свършва с едното чукане и след това трябва да дирим още едно чукане. Обаче понякога любовта има продължение. Любовта създава възможности за един човек, който не познаваш добре – това са децата ти. Децата на Юлия ще видят зор. Децата на хиляди кукувици у нас ще видят зор – ще бъдат гледани от баби, бащи и прочие близки. Днешните деца растат с объркани бащи и майки-кукувици, да не кажа курви. На мен най-малко ми отива да го кажа, разбира се, но както знаете и от този филм – Господ избира за делата си най-неподходящите хора. Така е и с Михаил. Той ще си остане и ще бъде майка на тези деца. Не ги давайте на друг!" /БЛИЦ