Новият дом на красотата – www. Krasivotialo.com представя иновация, която ще ви накара да забравите за болезнената кола маска, досадното бръснене и скъпите процедури в козметичнита салони. Ако харесвате комфорта на собствения си дом толкова, колкото и ние, със сигурност ще ви допадне тази публикация.
Множеството иновации в сферата на красотата правят възможно изпълнението на професионални процедури за красота и в домашни условия. Такава разработка е фотоепилатор за домашно ползване mē MY ELOS TOUCH 200 000 импулса нa изрелската компания Iluminage Beauty (Syneron)

Освен с уникалните си 200 000 импулса, които правят лампата на уреда почти вечна, me touch има още редица предимства, които му отреждат първото място сред епилаторите за домашна фотоепилация.

Едно такова предимство е, че е подходящ ЗА НЕГО И ЗА НЕЯ

Идеален е и за мъже! Да, точно така – ако в миналото силното мъжко окосмяване е било символ на мъжественост и дори афродизиак, то днес дамите предпочитат половинките си без „естествен пуловер“. Противно на повечето останали фотоепилатори за домашно ползване me my elos е създаден така, че лесно да се използва и от силния пол - огромният брой импулси (да кажем още един път – цели 200 000) и голямата площ, която обработва лампата на me touch (6cm2), правят процедурите с него бързи и лесни дори и при най – силно окосменото мъжко тяло.

НЕ САМО ФОТОЕПИЛАТОР

Практичните приставки епилаотор и самобръсначка, които можете да закупите допълнително правят me touch – система “Всичко в едно”, а обикновения Ви епилатор - излишен!

СБОГОМ МУСТАЧКИ!

ME my elos touch 200 000 импулса е 100% безопасен за използване върху лицето Ви в зоната от скулите надолу! Именно затова той идва в комплект с приставка за прецизно третиране, която да използвате за лице!

ПОДХОДЯЩ ЗА... ВСЕКИ!

Независимо от цвета на кожата. Независимо от цвета на окосмяването! Me my elos е единственият фотоепилатор, който ефективно отстранява дори и русите и бели косъмчета!

FitzpatrickScale.jpg

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ!

Хубавото на домашния фотоепилатор е, че има само няколко копчета и функции, така че дори и лаика на тема "умни уреди " няма как да се обърка какво да натисне.Уредът работи на ток. IPL енергията се трансформира в топлинна енергия, затопляйки космите и космените фоликули. Радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули, като ги затопля допълнително и така предотвратява повторния растеж на космите.

Комбинацията от двете допълващи се енергии предоставя неповторима безопасност, гъвкавост и ефективност.

Така че сега, когато треската около коледните подаръци започна, приемете бъдещето удома си с най-изгодното и най-качествено предложение за домашна фотоепилация на пазара.

Me my elos touch е с гарантирано качество, произвежда се в Израел от Iluminage Beauty (Syneron) – експертите в областта на красотата, които именно въвеждат елос епилацията като нов метод за трайно обезкосмяване . А поръчвайки го от www.krasivotialo.com , Вие го поръчвате директно от официалните му вносители! Можете да го поръчате директно от сайта или на телефони 0885 742 049 и 02/462 73 91