Пиарът на ГЕРБ Никола Николов отправи риторичен въпрос към репортерките Миролюба Бенатова и Полина Паунова - защо не са пожелали да запишат гледната точка на битата му колега Ася по време на провокативните действия, които се разразиха по-рано днес в "София тех парк".
"Ку*ви! Изроди! П**ки! Мутри! Нещастници! Подлоги! Нищожества! Селяни!". Това са изразите, а на снимката е едно от лицата, с които 20-30 "умни и красиви" провокатори крещяха в лицата на хора, които са пътували с часове от цялата страна, за да дойдат в София и да подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов.

Тези лица вероятно няма да ги видите тази вечер в новините по телевизията. Защо? Защото ще Ви показват докарани от някого млади и здрави момчета, които налитаха на бой на кого ли не, включително на хора от ГЕРБ и журналисти! 

Полина Паунова от "Свободна Европа"
 

Полина Паунова и Миролюба Бенатова, защо не пожелахте, въпреки че Ви предложих, да запишете и нашата колега Ася, която също беше бита от същите момчета? Или Ася не пасва на версията, че биячите са на ГЕРБ? А истината е една - биячите бяха момчета на по 20-30 години и бяха докарани от някого да провокират безредици и бой, за да може накрая ГЕРБ да бъде обвинен, че бие "мирните протестиращи", които също провокираха напрежение, като блокираха пътя, входовете и изходите от и към Тех Парка и паркинга на зала Арена", написа Николов в профила си във Фейсбук.

До момента двете репортерки не са дали отговор.

БЛИЦ научи, че около събитието се е навъртала и провинциалната репортерка Пенка, пардон Генка Шекерова. "Въоръжена" с голяма дръжка на микрофон, устатата жена се е оглеждала за скандал, но си е останала само с гледането.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!