Димитър Бербатов избра да живее в апартамент в Манчестър вместо в къща, научи БЛИЦ от достоверни източници. В сряда следобед той е бил потърсен от човек, работещ в администрацията на Юнайтед и отговарящ по битовите въпроси на футболистите. На Митко му е било предложено да избира апартамент или къща, но той е предпочел първия вариант.
В понеделник сутринта новата покупка на "червените дяволи" се прибира в Англия, а дотогава от Манчестър Юнайтед ще бъдат готови с три-четири предложения за апартамент, намиращ се в луксозна кооперация. Единствено желание на родната звезда било жилището да се намира на по-спокойно място. Във вторник Бербатов ще има възможност да избере новия си дом, след като мине на оглед с представител на клуба.
Междувременно БЛИЦ научи, че десетки популярни българи от родния хай лайф вече са изявили желание да се сдобият с фланелка на Юнайтед, на чийто гръб е изписано името на Бербо. Сред тях имало и двама депутати. Припомняме, че първият мач на Бербатов с екипа на "червените дяволи" е на 13 септември срещу Ливърпул. Двубоят е от 14,45 часа наше време на ст. "Анфилд". /БЛИЦ