Топюристи ще дават безплатни консултации за казуси с земя в офисите на „Агрион“ в цялата страна от 12 до 21 ноември.

От тях могат да се възползват собственици на земи, наследници на ниви, както и всички, които искат просто да разберат колко струват техните терени, за да сключат изгодна сделка.

Експертите на „Агрион“ ще ги очакват в ключови областни градове като Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна, Русе, Бургас, Средец, Монтана, Плевен, София, Пловдив.

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На следващия ден специалистите от „Агрион“ ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември експертите ще дават консултации в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните съвети на „Агрион“ могат да се възползват живеещите във и около Монтана, Плевен, София и Пловдив.

„От земята може да се печели и то добре. Често обаче наследниците са объркани от сложните правни казуси и затова не трупат доход от нея.  С безплатните правни съвети искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат собствениците да печелят от земеделските си земи, без да се налага да плащат за скъпи консултации“, заявиха от „Агрион“.

Наследствените отношения са най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“. Нивите, често са разпокъсани между десетки собственици, които живеят в различни градове и дори различни държави.  Експертите на „Агрион“ намират решения на такива случаи, дори с по 30 собственика от страната и чужбина.

Договорите за наем и аренда са друг тежък проблем. Собствениците често не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, за да получат адекватно заплащане за собствеността си. Тези, които искат да прекратят досегашните си контракти за аренда, могат да получат съвет как да го направят в офисите на „Агрион“.

Хората често искат да разберат цената на земята си или да я продадат изгодно, бързо и без излишна бюрокрация. За тях, освен с правни консултации, „Агрион“ е готова да съдейства с проверка на собствеността на парцелите, както и да направи безплатна оценка на имота.
"Агрион" е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в професионалното управление на земеделски активи.

Компанията гарантира коректна цена за всеки терен, тъй като, за разлика от други, не използва осреднени оценки, а работи по специално създаден алгоритъм, с различни показатели, който гарантира прецизна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

Пълна информация за адресите на офисите на „Агрион“ и графика за посещения на експертите можете да получите от сайта на компанията - https://bit.ly/2pXNasX, от Фейсбук страницата на дружеството https://www.facebook.com/agrion.bg/q, както и от безплатния телефон  0800 111 66