Кандидатите имат една седмица за записване. Жените съквартиранти ще са жури. Избраните участват в битката за 300 000 лв.
Цяла седмица жените в къщата на Big Brother 4 говорят за едно нещо........ за мъже. Big Brother чу техните молби и реши да ги превърне в реалност. Още повече, че по време на седмица на „Страшният съд” от къщата си тръгнаха двама от младите и атрактивни мъжкари, Камен и Владо.
Тази вечер, в живото предаване на Big Brother 4 водещия Милен Цветков ще обяви старта на национален кастинг за мъже. Всички мъже навършили 18 години ще могат да се запишат на адрес www.bigbrother.bg , до петък (07.11). Там кандидати ще намерят анкетна карта, която трябва да попълнят и изпратят обратно на Big Brother. Единственото, но важно условие за кандидатите е да харесват жените в къщата. Анкетите на бъдещите участници ще бъдат прегледани от екипа и психолозите на шоуто, а след това по-нежната половина съквартиранти ще направи финалният етап на кастинга. В рамките на следващата седмица ( 10 – 14 ноември), жените в къщата ще прегледат и ще класират топ 5 на най-желаните от тях кандидати. Единият участник ще бъде избран от съквартирантите жени, а другият ще стане ясен след зрителско гласуване. Двамата най-харесвани мъже ще има уникалната възможност да влязат като редовни участници в Big Brother 4 и да играят като равноправни в битката за голямата награда от 300 000 лв.
Какви мъже желаят съквартирантите?
Ще има ли скандали за мъже?
Колко е силна женската интуиция?
Тези и още много отговори, предстои да научим предстоящите епизоди на Big Brother 4. /БЛИЦ