“Татарски глупости” – гласи мнението на подписал се като Яне във форума към новината в македонската телевизия А 1 за стриптийза на изгубилата баса Соня Васи по време на кастинга за Music Idol.
Към него се присъединява и Влатко: “Българска работа, ако не се съблече, не става шоу”.
Следва обаче Бобан, който пише: “Българска работа, ама правят 1 000 пъти по-хубаво шоу от при нас. И този Music Idol ще бъде много по-хубав от предишния наш със Сърбия и Черна гора. Сигурен съм”.
Мене от Македония пък смята: “Тревожно нещо са това хората при нас, вече дори и стриптийза политизират. Вместо някой да даде коментар “Добри ц...и” – те татари матари. Поздрав и не всичко е политика”.
Деян от Скопие пък пише: “Шоуто си е шоу и не мешайте България, Сърбия или не знам кой. Много сте тъпи и ограничени в разбиранията си. Шоуто е много добро и мога да кажа, че в сравнение с останалите предавания, които гледам в България, продукцията е лудница и най-накрая са направили нещо свястно и интересно. Може да се замислите дали нещо с нас не е наред, че ходенето на стриптийз или не знам там някоя или някой да се съблече за Плейбой или друго списание, е табу. Ама всичко ми става ясно, като си спомня времето, когато носенето на прашки беше нещо много провокативно. No Comment сме с нашия манталитет”. /БЛИЦ