Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети пролетния бал на ГЕРБ-Пловдив. Както БЛИЦ писа преди събитието той обясни защо сглобката се е разпаднала.

"В което и правителство взимаш заеми и задължаваш децата да ги изплащат, значи че не си се справил. Добър е бил този финансов министър, който може да разпределя изкараното към всички, да не се изкривява пенсионния модел, да подкрепяш младите да си плащат осигуровките. Това значи, че Симеон Дянков е бил добър министър. Благодаря му, че прие поканата ми за днес." 

"Не можем да обещаем строителство, нито за АМ "Хемус", нито за АМ "Струма". Просто защото парите ги няма! За тези три години освен, че нищо не стана, се похарчиха и парите."

Борисов обяви защо се разтури сглобката, заговори за печатница за пари и призна, че се срамува от...

"ГЕРБ държа ниски данъци и здрава финансова дисциплина. Сега българите ще плащат за "Промяната" и огромните им заеми."

Водени от омразата към ГЕРБ, ПП отвориха теми, за които те са най-виновни! Служебното правителство при Радев е подписал договорът с "Боташ", а след това с премиер Денков и енергиен министър от ПП, 10 месеца нищо не се каза. Защо не го предписаха? Объркаха се, мислейки че могат да нападат ГЕРБ. Видяхме голата истина - че те нищо не са правили, допълни Борисов. 

"В много сфери Промяната са непоправими, за много сфери ще ни трябват години. Вече и Дянков не може да помогне."

ГЕРБ показа, че с експертизата, капацитета, силата, кметовете, евродепутатите ни и парламентарната ни група са в пъти по-добри от другите. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук