Ако се вярва на мълвата, Бойко Борисов има нова тръпка. Политикът с най-висок рейтинг в държавата не бил безразличен към 24-годишна красавица, която също се казва Цвети (като Цветелина Бориславова, с която от около месец са официално разделени). Госпожицата работи като секретарка в ГЕРБ и прави впечатление на околните с ефектните си силиконови устни, разкрива "Уикенд".
Двамата с Борисов няколко пъти са забелязвани в ресторант Дианабад, където често вечерят в компанията на бизнесмена Сашо Сталийски, годеник на тв водещата Виолета Сечкова. Сталийски и Бойко са близки приятели от години и заедно играят тенис.
Според непотвърдена информация Цветелина Бориславова също има нов човек до себе си. Кой е той обаче остава пълна загадка.
Миналата седмица бизнес дамата пристигна на коктейла за 30-годишнината на "Всяка неделя" в "Шератон" в компанията на шефа на Софийската стокова борса Васил Симов. Малко по-късно тя попадна в обятията на скандалния милионер Красимир Дачев, шеф на "Свилоза" и притежател на един от малкото "Ролс-Ройс"-и в България. На журналистите направи впечатление, че Цветелина се държа доста еманципирано и позираше пред фотографите в доста смела прегръдка с Дачев.
"Това е категорична демонстрация, че вече е свободна жена", разтълкуваха поведението й гостите. /БЛИЦ