Скандалната фолкизпълнителка Бриана, която стана популярна след секс гафът с волейболният наставник Мартин Стоев, е поискала от фирмата си самолет, за да пътува тази вечер за участие в механа на Варна, това разказа самата певица пред Агенция БЛИЦ. "Като ме видите на летището, да не мислите, че заминавам в Турция при Марто", побърза да разясни изпълнителката.
Брюнетката решила да се предвижи по въздух, защото наскоро й откраднали голфа и тя натиснала шефовете си за глезотията. Босовете за нейно удоволствие се съглаили веднага и пратили човек  да й купят билет. Така Бриана тази вечер ще стане първата чалгаджийка летяла със самолет за участие у нас. Все пак палавата певица решила да се застрахова пред медиите, за да не я натирят, че всеки уикенд посещава леглото на Стоев в Турция. Поради тази причина Бриана звънна първо на Агенция БЛИЦ, за да се отчете къде ще бъде.
Припомняме, че когато певицата пътуваше в Гърция на концерт на Мадонна, столичен журналист я изпрати в Турция, където се подвизава волейболния треньор. След този случай певицата на "Ара" посреща с ужас всяко свое мяркане на летището. / Милан Николов, БЛИЦ