20-годишен младеж от София предизвика катастрофа около 20.05 ч. на пътя Ахтопол – Царево. Поради загуба на контрол самостоятелно катастрофирал лек автомобил “Порше 911 Турбо”, със софийска регистрация, управляван от него, съобщиха от полицията.

Напускайки пътното платно вдясно, Поршето се ударило в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил “Рено Меган Сценик”, със софийска регистрация, който след удара, се преобърнал на дясната си страна.

20-годишният софиянец с натъртвания и охлузни рани, е откаран в УМБАЛ - Бургас, прегледан и освободен за домашно лечение. По двата автомобила са нанесени значителни материални щети.

 

Междувременно в социалната мрежа "Фейсбук" се появиха подробности за катастрофата:

"Ето какво е останало от колата на сина ми снощи! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано, нашмъркано, напушено, нафиркано двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от напълно прав участък на пътя, загубило управление и се забило в паркираната извън платното кола на сина ми!

Жестокият удар е бил точно там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че поне спаси момчето ми и приятелите с него! А, на онова тъпанарче баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни. До следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви...", пише мъж и споделя снимки от мястото на инцидента.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук