Петгодишният Радослав Дойчев, който обедини бургазлии, загуби битката с рака.

„Със сълзи на очи трябва да ви съобщим, че днес от този свят си отиде едно прекрасно дете. Напусна ни, за да свети в небето и да стане ангел пазител на своето семейство. Нямаме думи да изразим мъката и болката си. Почивай в мир Ради. Обичаме те. Ти винаги ще си в нашите сърца”, пишат близките му в  страницата „Да помогнем на Радо да оздравее”.

Това малко момченце е истински герой! Родителите му преминаха през истински ад, а сега вече се бори за живота си 

Ради бе болен от четири години. Той страдаше от агресивна форма на рак на меките тъкани. Три години семейството му го лекуваше само с помощта на приятели, роднини, продажба на имоти. От година със събирането на средствата за Радо са бяха заели администраторите на групата "Да помогнем на Радо оздравее". За Радо има проведени 3 успешни кампании за набиране на средства. За жалост Ради ни напусна тази сутрин.

„Сбогом, слънчево и борбено дете! Плача с глас,наистина вярвах на 100%,че ще се пребориш! Благодарим ти, че ни даде толкова много! Че ни НАУЧИ на сила, на кураж, че ни научи да се борим до последно и с усмивка и вяра! Не мога да повярвам, че вече те няма сред нас...кураж на семейството”, пише в съболезнованията си до близките потребителка на фейсбук групата, където се събираха средства за лечението на Ради.

Източник: burgasinfo.com