Несебърският милионер Чавдар Александров достигна връх в луксозния и екстравагантен начин на живот, който води от години насам. Пред месеци младият богаташ организира специален кастинг за избор на главен готвач на скъпата му яхта, съобщи кореспондентът на Агенция Блиц в Бургас.
Кастингът за майстор- готвач премина в три тура. Първото място и съответно назначението на работа бе спечелено безапелационно от 52- годишният изкусен кулинар Брайо от Бургас.
Честите круизи на милионера с яхтата му до различни екзотични точки на земното кълбо обаче налагат и постоянното присъствие на кулинара на борда.
Така преди няколко седмици Александров и свитата му решили да акустират на Сардините. Преходът до там не бил предвиден да бъде съпроводен и с кратка почивка на острова, а плавателното “бижу” само трябвало да акостират там. Промяната в плановете на несебърлията обаче наложило майсторите готвачи спешно да вземат полет до там. Капризният стомах на домакина, а и свръх големите заплати на персонала не позволявали отказ от страна на служителите на Александров. Така за сметка на милионера, готвачът Брайо и помощниците му стегнали куфарите и по спешност хванали първия самолет, за да успеят със следобедната закуска на несебърския паралия.
Марина Шиварова, БЛИЦ