40-годишният бивш полицай Цветан Христов e влязъл в риалитито, за да може да увеличи семейството си, твърди съпругата му Цветелина пред "168 часа". Друг участник в шоуто, Филип, ще получи възможност жена му да зачене инвитро, ако изпълни успешно мисията си да се прави на бавноразвиващ.
Ако Цветан Христов спечели "Биг Брадър", със сигурност ще родя още едно дете, казва съпругата на най-суровия съквартирант. Бившият полицай има две деца от първия си брак, а сега живее с втората си съпруга Цветелина и нейния син.
Цветан Христов напуска длъжността си в полицията след 11-годишен стаж, защото не може да се примири с корупцията и начина на работа в МВР. За да изхрани семейството си, бившият  полицай е принуден да работи на две места - през деня е охрана на община Варна, а вечер пази в нощен клуб. Отделно се снима във филми, като съсвсем наскоро играе малка роля в новия български филм "Дзифт". През миналата година работи 10 месеца в Англия, като целта му е да изкара пари, с които да отгледат със съпругата му четвърто дете. На Острова работи денонощно - през деня като охрана, а вечер мие чинии в заведение. Изкараните пари обаче отново се оказват недостатъчни да покрие всички разходи на смейството.
Цветан Христов е първият, който се премести при жените, след като беше номиниран от "Биг Брадър" заради отказ от мисия. /БЛИЦ