Приключи проверката на ДАНС срещу Стилиян Алтънков от Харманли, известен като един от доверените хора на братята Маргини. Става въпрос за акция срещу две от бензиностанциите край Харманли, разположени на международния път Е-80.
 В документите на едната от бензиностанциите са констатирани груби нарушения, чрез които на държавата са нанесени щети в особено големи размери.
Фирмите, които са уличени в измами и под чието ръководство работят проверяваните бензиностанции, са “Панорама” ООД и “ДСА” ООД. В разкриването на измамата освен ДАНС са участвали и служители от НАП и от Окръжната следствена служба. В едната от бензиностанциите е намерено 21 000 литра тежко гориво, което противоречи на Закона за акцизите. Освен това проверяващите са установили, че на обекта е водено двойно счетоводство, но липсват тетрадките и касовият апарат, на който са чукани бележките, за да се изчислят точно колко са нанесените щети на държавата.
В момента проверяващите ровят документите на втората бензиностанция. Резултатите ще бъдат оповестени, след като проверката приключи. /Тодорка Николова, БЛИЦ