"Дичо ме спаси от наркотиците, като ме заведе на бокс. Не се притеснявам да говоря за това, те са били част от мен, но вече съм се преборил". Това споделя Деян Славчев-Део, който спечели последното издание на ВИП брадър, който ще бъде гост във "Вечерното шоу на Азис".
Симпатичният блондин все още се адаптира към външния свят след двумесечната изолация в Къщата. Любимецът на повечето българи ще коментира как е компенсирал липсата на секс и дали има нещо, което да е направил и от което да се срамува, докато е бил затворен.
Део признава, че нощният живот и работата му като барман, са го тласнали към наркотиците, тъй като ги е използвал като стимулатор. Но фактът, че се е измъкнал от барманската професия, му е помогнал да спре. Спортът също му оказва голямо влияние да се пребори със зависимостта си. 

 
На въпрос на Азис какво работи в момента Део отговаря: „Безработен съм, водя по халтури. Живея нормално, миналата година съм платил 6000 лв. данъци”. Макар че все още няма книжка и не умее да шофира, емоционалният Део споделя, че си мечтае за магистрала до морето, където може да кара любимия си уиндсърф. Той доверява на Катето и Азис, че с нетърпение очаква момента, в който двамата с Лора ще заминат да карат сърф на турски остров. Оказва се, че това е същият сърфиски остров от филма „Прогноза”. Гостът разказва, че също така с голямо вълнение очаква датата 20 май, когато ще се появи първият албум на Лора Караджова.
В края на предаването, по повод победата му във ВИП Брадър, Део казва: „Не мога да оценя тази победа, не съм мечтал за нея, но съм щастлив, ще събрахме толкова много пари”. Той ще довери, че се чува ежедневно с Кристиян, момчето в инвалидната количка с ангелски глас. /БЛИЦ