Депутатът от ГЕРБ Красен Кръстев, който е избран от Враца, помести пост в личния си фейсбук по повод поредното безчинство, станало в Галиче.

Припомняме, че както БЛИЦ писа братя на кръвожадния убиец от Галиче - Аксел Олеков, са били задържани, след като се пребили от бой възрастен човек в белослатинското село. Агресията се отключила, след като 73-годишният И.Д.А. направил забележка на непълнолетен местен тийнейджър и 22-годишния И.С.Ж. да не брулят орехи от негово дърво. Двамата са роден и доведен братя на кръвожадния килър Аксел Олеков. Той уби по особено мъчителен начин 17-годишната Андреа Руменова през януари 2020 г. 

Ето какво шише Кръстев:

Снощи в кметство Галиче, двама разбойници са нападнали в къщата му и пребили с колове беззащитен възрастен човек, заради направена елементарна забележка. Може би случая щеше да се размине само с полицейската сводка ако неслучайно един от извършителите не е роден брат на убиеца на Андрея и е малолетен. И тук вече става въпрос за друго - ролята на семейството, обществото и институциите. Благодаря за светкавичната реакция на служителите на РПУ Бяла Слатина и на Окръжния прокурор г-н В. Сираков посетил Галиче тази сутрин! Нека всеки извършител си получи заслуженото!