Димитър Маринов - Пищова ще е най-вероятно за втори път кандидат-детутат на следващите парламентарни избори. 53-годишният собственик на модна агенция "VIP Models", родом от великотърновското с. Караисен, бе вече веднъж мераклия за парламентарист през 2005-а.
Догодина той обаче ще се състезава за депутатската карта от земеделска партия. Това съобщиха днес от модна агенция "Glory BG"-Ловеч, чиито собственици тези дни в Слънчев бряг заедно с Пищова организираха Националния конкурс за красота "Мис лято България", предаде кореспондентът на Агенция  БЛИЦ в Ловеч.
Според ловешката модна агенция дефилето, което бе спечелено от Катерина Георгиева от Стара Загора, ще се запомни и с пищното отпразнуване на рождения ден на Пищова. Едроснажният собственик на две  заведения и кандидат-кмет на Велико Търново от листата на Християнрадикалната партия през 2003 г. разчуствал публиката с откровена изповед за своя живот.

В същото време три  ловчанлийки се завърнаха с пет специални награди от "Мис лято България". От тях Полина Попкостова спечели 3 отличия, а с по едно се завърнаха Ана Цанкова и Цветелина Николова. Водещи на конкурса бяха Анатоли Анастасов от Ловеч и Анита Мейзер. В два от туровете участничките бяха обличани от ловешката модна къща "Пердита".  /БЛИЦ