Доведената дъщеря на столичния кмет Бойко Борисов - Ралица, от спътничката му в живота и акционер в “СИБанк” Цветелина Бориславова, уреди приятеля си и съдружник в разложката фирма “Бул лес строй” Стоян Сарийски-Стенли с участие в поръчка за 50 000 000 евро за изграждане на столичното метро, пише в. "Струма"
 Връзката с фамилията на неформалния лидер на ГЕРБ и управник на София вкара съдружниците Стоян Сарийски, Иван Стойчев и Антон Гешев в нашумялата строителна фирма от Пиринско в големите пари и те захвърлиха местния си бизнес и се съсредоточиха в изграждането на софийското метро като подизпълнител. За капак и осигуряване на безоблачното бъдеще на младите Ралица и Стоян тъщата Цветелина Бориславова отпуснала голям кредит за купуване на тежка механизирана техника и камиони за справяне с поръчката. Бойко Борисов ги е уредил, "Булс лес строй" нито отговарят, нито могат да изпълнят изискванията по строителството. В Разлог срещу фирмата има издадена заповед  от РДНСК за събаряне и на двата й бетоновъзела, коментираха бизнесмени от община Разлог. Сигурни сме, че и бетоновият център на околовръстното в София на "Бул лес строй" също е проблемен, тъй като излиза на тротоара, но кметът Борисов ги пази, довериха столични предприемачи.

Репортер на "Струма" установи, че фирма "Бул лес строй" е в тежко финансово положение в момента, няма работа и се задъхва да обслужва банковите си  кредити. Единствените им останали два обекта са им дадени от Бойко Борисов - отсечката на метрото "Надежда", където са подизпълнители на турската фирма, спечелила търга. Според управителя Иван Стойчев с тази поръчка са си подсигурили работа за 4 години. Подготвят и строителството на жилищни сгради в квартал "Младост". Този месец изплатиха заплатите на работниците си за ноември миналата година. Хората са притеснени, че въпреки подкрепата на Бойко Борисов, фирма "Бул лес строй" върви към фалит, но никой не ни казва истината, коментираха работници.
Дъщерята на Цветелина Бориславова - Ралица, е по-голямата, за сестра й Веселина се писа, че ще се омъжва за един от управителите на "Балкан стар", вносител на автомобилите "Мерцедес" в България. Ралица е магистър по обществени науки, завършила е в САЩ. Децата на Цветелина Бориславова са от първия й брак със сина на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Иван Абаджиев-Стефан. /БЛИЦ