Доживотен затвор с право на замяна при специален режим получи от Сливенския окръжен съд Захари Захариев за убийството на таксиметровия шофьор Живко Проданов в Сливен. Убийството бе извършено по особено жесток начин и потресе обществото.
15 години зад решетките ще престои и съучастникът на убиеца - Диян Митев. Двамата престъпници бяха спипани, след като свидетел по друго дело ги натопи за убийството. Двамата осъдени ще трябва да броят кръвнина в размер 220 000 лева на близките на загиналия. Двамата ще се бръкнат и да платят щетите, нанесени на колата, които възлизат на 16 043 лева, както и 15 000 лева разноски по делото.
Присъдата може да бъде обжалвана пред Бургаският апелативен съд  в 15-дневен срок.
На 3 януари 2007 година двамата клиенти се качват в колата на шофьора след употреба на алкохол. Единият от килърите е бивш таксиметров шофьор, заради което възниква сериозен конфликт. Трупът на таксиметровия шофьор беше открит от негови колеги в околностите на града с множество рани, нанесени с нож. Полицията откри опожарен таксиметровия автомобил на Проданов във вилна зона в противоположния край на града.
След драмата в Сливен последваха няколко протеста на "бакшиши" от града. /БЛИЦ