Лобното място на талантливия 21-годишен певец Денис Теофиков е пълно с цветя и свещи.

БЛИЦ припомня, че момчето почина в неделя. Изпълнителят е полетял от 7-ия етаж на блок в столицата, като към този момент още не е ясно дали става въпрос за самоубийство или някой го е бутнал.

По-котирана все пак е версията, че Денис сам е решил да сложи край на живота си, защото негови близки издават, че момчето е било в депресия и е било подложено на психически тормоз от продуцента си.

Любимата на издъхналия Денис Теофиков разплака България с тези думи за последните дни на певеца СНИМКИ

Приятел на Теофиков проговори за последните му дни и разкри, че момчето е било на антидепресанти, които са били много тежки, а неговите продуценти се държали с него като с цървул, като го карали да пее за жълти стотинки. Тези неща разкрива Мартин Пенчев в профила си в социалните мрежи.

Любимата на починалия Теофиков с първи думи след смъртта му

Бих дал интервю за нещата, които знам и съм видял от продуцента и хората около Денис. Не са нищо особено само как пееше за стотинки, как го третираха като цървул„, пише Пенчев в стори в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“.

Мартин допълва в публикацията си, че преди година е бил лично с Денис, когато стана леката катастрофа, а в социалните мрежи тогава се появи кратко видео от магистралата.Трагедия: Певецът Денис Теофиков почина на 21 години ВИДЕО

Бяхме заедно, но след катастрофата се скараме за малко, но после си оправихме отношенията„, завърши приятеля на Денис.

Теофиков е взимал антидепресанти„, заяви приятеля му Мартин по-рано вчера.

Шокираща версия за смъртта на Денис Теофиков, последните му дни били ад

Денис е имал депресивно състояние, обърнал се е към лекар и са му изписали антидепресанти. Мойто мнение е, че прост лекар е дал тежки хапчета на лабилен човек и се е стигнало до това. Антидепресантите са по-тежки от дрога за непознатите“, пише Пенчев, твърди news24sofia.eu.

Доказано е, че антидепресантите имат странични ефекти, които се наблюдават още през първата седмица от лечението.