Бургаско студио за красота пусна промоция за Св. Валентин - поставяне на филър в устните, пише "Флагман".

През последните години инжектирането на хиалурон стана хит сред дамите, които не харесват устата си или имат прекалено тънки устни. Този път обаче процедурата е насочена към представителите на силния пол, а рекламен кадър показва сочни мъжки устни.

"Наближава Св. Валентин. Дами, пригответе се за страхотни целувки от вашите кавалери. Не държим на коментари и харесване, а показваме, че и силният пол има нужда от освежаване. Моля, не показвайте колко сте тесногръди.

Живеем в свят, в който сме свободни, всеки може да прави това, което му харесва, или вие не се чувствате така", гласи публикацията на „Бургас дерма“ в профила им във ФБ.

Идеята явно не се приема еднозначно. Някои я одобряват, харесват и споделят в мрежата.

Жени, които обаче искат любимият им да има мъжествени черти, смятат, че не е привлекателно представителите на силният пол да приличат на кукла Барби и да надуват устните си като кренвирши. Според тях, това не е промоция за мъже, а по-скоро за джендъри.

Има и такива, които приемат нещата лежерно. Един от потребителите се шегува, че "ще изчака промоцията със силиконовите импланти за мъже".