Полицията в Сандански започна разследване на инцидент край Мелник, по чудо завършил без човешки жертви. Мъж от известната зъболекарска фамилия в курортния град едва не застреля брата на популярния в Мелник Тони Гърчето, който наскоро бе задържан с наркотици, но освободен от ареста с мярка "домашен арест", съобщава struma.com.

Контрабандисти от Сандански ловували в местност край Мелник. Намиращ се наблизо овчар им направил забележка, че това, което правят е незаконно. От джипа, за който санданчани твърдят, че е незаконен, слязъл Д. П., който разярен нападнал и набил овчаря дръзнал да му прави забележка. След това запалил возилото си и си тръгнал. В това време покрай мястото минавал братът на Тони Гърчето, на когото овчарят се оплакал. Той подгонил побойника, успял да го спре, за да го попита, защо е нападнал невинен човек, при което Д. П. извадил пистолет и стрелял.

Куршумите минали на сантиметри от главата на преследвача. По думите му пред полицията оръжието било револвер. Днес той е депозирал жалба в полицията, по която започна разследване. Утре ще съобщим подробности и пълните имена на замесените в екшъна лица.