Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 13 септември. Вижте къде:

Във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Патриарх Евтимий“ в централния район Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Княз Борис I“
ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“
ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Цар Асен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Княз Борис I“ на кръстовището с ул. „Хан Аспарух“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Петър Берон“ в централния район Средец се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“ , ул. „Георги С.Раковски“ , ул. „Любен Каравелов“ , ул. „Фритьоф Нансен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги С. Раковски“ на ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Троянски път“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Пчелина“, ул. „Татарски път“, ул. „Чукура“
  • кв. „Нова Враждебна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянски път“ № 2.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във: Високите части на бл. 256, бл. 257 и бл. 258.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 256, бл. 257 и бл. 258.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илинден“ в кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Караджа“, ул. „Пробуда“, ул. „Св. Георги Победоносец“ и ул. „Радивоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя“ на ъгъла с ул. „Илинден“.

Във връзка с подмяна на редуктор за налягане във в.з. Врана-Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в района на: Стопанство „Врана“ и резиденция „Врана“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред входа на ботаническата градина на резиденция „Врана“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.