Появи се нова серия скандални снимки на полицайката Любка Гечева, проверявана, че е подпомогнала убиеца с "Порше"-то от Околовръстното на София Димитър Любенов.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес отново във Фейсбук се появиха кадри на скандалната униформена, която наподобява на по-възрастна версия на колежката й Симона Радев, която пък бе уличена в скандално топли връзки с друг джигит - Георги Семерджиев.

Симона Радева и Георги Семерджиев

"Видях полицаите, за които говореше вътрешният министър. Бяха едно младо момиче и едно младо момче. Момчето не ми направи силно впечатление, колкото момичето. За мен поведението беше много непристойно. Не може униформен служител да се държи по този начин при престъпление. То не беше разговор - беше фамилиарничене, потупване, кикотене". Това разказа тази сутрин Михаил Главчев, един от свидетелите на катастрофата на Околовръстното шосе в София, който помага на пострадалите.

Прокуратурата проверява незаконни действия на двама полицаи непосредствено преди катастрофата на Околовръстното шосе в София, при която загина един французин, а други двама бяха ранени.

За проверката стана ясно в Софийския апелативен съд, който гледа мярката за неотклонение на обвинения за катастрофата Димитър Любенов.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че двамата униформени са отстранени от работа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Любка Гечева

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук