Една от любимите певици на България, Тони Димитрова, е загубила майка си преди три месеца и преживява тежко и болезнено раздялата с нея. Изпълнителката на "Бургас и морето" все още не може да се възстанови психически от шока, който изживява от 10 октомври насам.

"2016 г. щеше да е чудесна за мен, ако не беше станало нещо, което я ревърна в най-тъжната - почина мама. В професионално отношение всичко беше супер - разкошни концерти, турнета с "Комиците", много спектакли в Бургаския театър. Успях да отида и на Малдивите, да запиша две песни... Но нямах сърце да работя, откакто ни сполетя нещастието. Вече е време да се хвана за косата и да се изтегля", споделя бургаската певица в интервю пред "Уикенд". 

Родителката на Тони не е издържала тежката битка с онкологично заболяване, преди да се спомине, рязко се е влошила и се е наложило да бъде хоспитализирана.


"Ходех всеки ден и на моменти ме беше страх как ще я заваря. Имахме време с майка ми да си кажем доста неща. Сега се грижа за татко. Когато не мога, ме отменя брат ми. Не ми дава сърце да наема човек, който да помага на баща ми, камо ли да го пратя в хоспис", добавя обичаната певица.