Фаталната манекенка Цеци Красимирова вече е под един покрив със старата си любов - футболната звезда Георги Иванов-Гонзо.
Преди седмица брюнетката се завърна от морето, където изкара почти цяло лято, и веднага се нанесе в жилището на нападателя на Левски. Пловдивчанинът е напуснал неотдавна съпругата си Мариета и се е нанесъл в ново жилище, което се намира в столичния квартал „Бъкстон", пише агенция "Хот-Нюз".
Цеци и Георги Иванов имат вземане-даване от поне шест-седем години, припомнят запознати в детайли с техните сложни любовни взаимоотношения. През 2002 година обаче родената в Мездра хубавица, заряза футболиста заради милионите на Косьо Самоковеца. След като той бе ликвидиран в Амстердам, а Цеци едва оживя с куршум в бузата, Гонзо бе плътно до нея до болничното легло. Когато се възстанови от раната и шока, манекенката се захвана с милионерския наследник Георги Славов - Главата.

„Цеци е зарязвала поне четири-пет пъти Гонзо заради богати мъже, но той неизменно й прощава изневерите. Най-зле в ситуацията се чувства Мариета, съпругата на футболиста", твърдят светските клюкари./БЛИЦ